21. september 2011

Chen Karlsson

SE NU HER!

Vores favorit lampe Favorite things fra Chen Karlsson bliver anbefalet af indretningsarkitekt Gitte La Carriere.



Vi har modtaget så meget positiv respons på disse lamper, og vi er stolte af at være eneforhandler i Danmark.
Det tilbagevendende spørgsmål, når folk er vilde med ideen om at have sådan en lampe hængende over spisebordet er: "Hvad putter man i den?"
Det vil vi gerne hjælpe med at svare på. Det fantastiske ved denne lampe er jo netop, at klassisk design kombineres med kreativitet - og ikke blot designerens kreative tanker, men dine!
Hvis det er svært at få hul på den kreative åre, har vi her lagt billeder ud til inspiration. Men husk; ligesom i kunstværker og litteratur er der ingen rigtige løsninger. Det er din stil og dit udtryk, der kommer til at præge lampen. Netop derfor får du - samtidig med at du erhverver dig en god lyskilde - også foræret et helt unikt look, som absolut ingen andre har i sin boligindretning.

- GO FOR IT!

LEGETØJ
Meget gammelt legetøj har et fedt, rustikt og personligt udtryk - særligt hvis du har fundet det i egne gemmere, så det fortæller noget af din egen historie. Har du ikke små skatte liggende på loftet eller i kælderen, kan du finde mange af disse ting på www.frou-frou.dk eller på  www.denblaafasan.dk


















EFTERÅR
Her til efteråret kan du tage den smukke natur med ind, hvor der er lys på:






JUL
I december er det jo oplagt at understrege højtiden med julepynt! Der findes meget smukt færdigproduceret, men dine egne eller børnenes produktioner har selvfølgelig sin helt særlige stil.




















KLASSISK
Er du til det mere klassiske udtryk, kan du understøtte det moderne design med eksempelvis danske miniaturemøbler i korrekt størrelsesforhold 1:16. Kaj Bojesens trædyr gør sig også godt med træets og udformningens smukke enkelthed.
Nutidigt keramik med et enkelt formsprog giver ro i lampens udstilling.













KITSCHET RETRO
Den gamle mormorstil har vundet indpas i mange trendsættende hjem. Den udtalte kontrast mellem det traditionelle og det moderne er sjovt og skævt.
Samtidig spiller fællestrækkende mellem lampens høje designambitioner og det klassiske og kvalitetsbevidste ved Royal Copenhagens porcelænsfigurer godt sammen.







1 kommentar: